Tarvikkeet

Tarvikkeet joka lähtöön, hinnoittelijat, tekstiilipistoolit, nylonkiinnikkkeet, mainos- ja myymälätarvikkeet, kapa-levyt jne. Mitä ikinä tarvitsetkaan hinnoitteluun ja mainostamiseen, löydät meiltä.

Tuotekategoria

Tekstiilipistooleja eli tekstiiliampujia/pyssyjä käytetään hintalapun kiinnitykseen nylonkiinnikkeellä esim. vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin, mattoihin, sisustustekstiileihin ja leluihin.

Tekstiilipistooleja löytyy normaalineulalla, joita käytetään ed. mainittuihin kohteisiin sekä ohutneulapistooleja, joita käytetään hintalapun kiinnitykseen arempiin tekstiileihin esim. alusvaatteisiin tai muuten ohuisiin tekstiileihin. Nylonkiinnikkeitä löytyy eri mittaisia esim. 20mm, 40mm ja 50mm.

Tekstiilipistoolin terävä neula painetaan kankaan läpi, johon hintalappu laitetaan. Tämän jälkeen painetaan liipaisimesta, jolloin laite työntää neulan sisällä olevan muovikiinnikkeen toisen pään kankaan ja hintalappusi läpi. Nopeaa ja helppoa.

Myös nylonkoukkuja voidaan käyttää tekstiilipistoolin kanssa. Koukut ovat helppo ampua esim. sukkapariin ja ripustaa näin ne suoraan nylonkoukusta esille. Tekstiilipistooleja on eri hintaluokissa, halvemmat sopivat satunnaisempaan käyttöön ja kalliimmat kovempaan ammattikäyttöön.

Tekstiilipistoolien ja nylonkiinnikkeiden kanssa voi käyttää valkoisia kartonkisia hintalappupohjia, joita löytyy eri kokoisina.

Käsin kiinnitettäviä nylonlenkkejä löytyy eri pituisina ja näitä voi käyttää myös kartonkisten hintalappupohjien kanssa.

Käsihinnoittelukoneita on myös erilaisia käyttötarpeen mukaan. Yksiriviset koneet sopivat yksinkertaiseen hinnoitteluun, jolloin hintalappuun ei tarvita kuin hinta. Kaksirivinen hinnoittelija taas sopii sellaiseen hinnoitteluun, jossa hintalapussa pitää myös olla esim. tuotekoodi hinnan lisäksi. Kalliimmat hinnoittelijat sopivat ammattikäyttöön ja halvemmat satunnaisempaan käyttöön. Meillä on laaja valikoima erilaisia hinnoittelukoneita ja niihin hintalappurullia eri väreissä. Valitse omaan käyttötarkoitukseesi sopiva laite.

Kevyt polyuretaanitäytteinen kapa-levy on paras mahdollinen materiaali mainostajille, somistajille, näyttelynrakentajille, pienoismallirakentajille, askartelijoille ym. sen helpon työstettävyyden ja patentoidun hyvin muotonsa säilyttävän ominaisuutensa takia. Kapa-levyjä löytyy kolmessa eri paksuudessa 3, 5 ja 10mm ja kokoja 70×100 ja 100x140cm (isoin koko 140x300cm tilauksesta). Värinä on valkoinen (mustana myös 5mm paksuisena 70×100 ja 100x140cm).

Tutustu kattavaan myymälätarvikevalikoimaamme ja jos et löydä tarvitsemaasi, ota yhteyttä, niin voimme olla varmasti avuksi.

Takaisin ylös