Kapalevyt, kartongit ja mainospaperit

Polyuretaanitäytteinen ja kevyt kapa-levy on monipuolisesti käytettävä materiaali, jota voi leikata esim. mattoveitsellä sopivaan kokoon. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima kartonkeja eri väreissä, myös isossa koossa.

Tuotekategoria

Kevyt polyuretaanitäytteinen kapa-levy on paras mahdollinen materiaali mainostajille, somistajille, näyttelynrakentajille, pienoismallirakentajille, askartelijoille ym. sen helpon työstettävyyden ja patentoidun hyvin muotonsa säilyttävän ominaisuutensa takia. Kapa-levyjä löytyy kolmessa eri paksuudessa 3, 5 ja 10mm ja kokoja 70×100 ja 100x140cm (isoin koko 140x300cm tilauksesta). Värinä on valkoinen (mustana myös 5mm paksuisena 70×100 ja 100x140cm).

Kartonkivalikoimastamme löytyy kartonkeja mainos- ja askartelukäyttöön. Kokoja A4, A3, 50 x 70 ja 70 x 100 on saatavilla useissa eri väreissä. Kysy lisää myynnistämme.

Mainospapereiksi lasketaan A6-, A5-, A4- ja A3-kokoiset kartongit 100 arkin nipuissa. Huomiota herättäviä loistepapereita rullatavarana löytyy useissa eri väreissä. Loistepaperita käytetään näyteikkunoissa, sekä tarjouslavojen ja -laarien ympärillä herättämään ohikulkijoiden huomio. Nipuissa myytäviä silkkipaperiarkkeja käytetään tuotteita pakatessa ja lähettäessä.

 

Takaisin ylös