Akryyli- ja muoviteline

Akryylitelineitä käytetään myymälöissä, messuilla, ravintoloissa, kahviloissa, hotelleissa, toimistoissa ym. Valmistamme itse L- ja T-malliset akryylitelineet, nojatelineet, sekä akryylikuutiot ja kannet ja siksi niille on myönnetty avainlipun käyttöoikeus.

Tuotekategoria

Akryylista valmistettuja pöydälle laitettavia telineitä eli pleksitelineitä löytyy useassa eri koossa; A7, A6, A5, A4 ja A3 ja malleja on kahta erilaista. L-malli on hieman takakenossa seisova teline ja T-malli on pystysuorassa seisova versio, jolloin esitteen voi laittaa kaksipuolisena ja se näkyy molempiin suuntiin. Molempia malleja saa pysty- ja vaakaversiona.

Akryylikuutioita löytyy 5 sentin välein aina 10 cm – 40 cm asti varastotavarana. Näitä voi käyttää esillepanossa tuotetasoina, säilytyslaatikkoina myymälöissä, messuilla ja arvontalaatikkoina. Kahteen kokoon (20 ja 30 cm) saa kannet, joissa on aukko.

Teemme myös akryylista tilaustöitä asiakkaan omilla mitoilla, ota yhteyttä myyntiimme ja kysy.

Pöydällä vapaasti seisovat 1-, 3- tai 4-lokeroiset esitetelineet valmistetaan polystyreenimuovista, näitä telineitä löytyy myös seinämallisina. Koot A4, A5 ja A6. Esitetelineet sopivat toimistoihin, myymälä- ja myyntinäyttelytiloihin, odotustiloihin ja messuosastoille.

Vaihtoehtoja on siis useita, varmasti löytyy joka tilanteeseen sopiva esiteteline tai lokero

Takaisin ylös