Hinnoittelu

Tästä kategoriasta löydät välineet tuotteiden hinnoitteluun ja hintatietojen esillelaittoon.

Tuotekategoria

Tuotteiden hinnoittelu sujuu kätevästi hinnoittelukoneilla eli hinnoittelijoilla, joihin saat meiltä myös niihin sopivat hintalappurullat ja väritelat eli musteet.

Vaatteet ja tekstiilit hinnoittelee tekstiilipistooleilla, joilla hintalaput kiinnitetään vaatteisiin eri mittaisilla nylonkiinnikkeillä. Nylonkiinnikkeet, nylonkoukut ja varaneulat ovat mallikohtaisia, joten tarkista tekstiilipistoolisi malli ennen tuotteiden tilaamista.

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia halstereita ja kehyksiä, joilla hintatietoja voi laittaa esille pöydille, tiskeille, hyllyihin jne. Samoin hyllyjen reunoihin kiinitettäviä hintalistoja eli hyllynreunalistoja löytyy eri koossa.

Hintanipistimien joukkoon kuuluvat infopidikkeet ja hintapiikit, joilla kartonkiset hintalaput saa esille vitriineihin, palvelulinjastoille ja tiskeille. Paperisten tai kartonkisten lappujen sijasta voi tuotteiden hinnat laittaa esille käyttäen hintapaloja eli hintakuutioita, joiden valmiiksi numeroituja muovinappuloita voi yhdistellä kiinni toisiinsa.

Takaisin ylös