Tekstiilipistoolit

Vaatteet ja tekstiilit hinnoittelee kätevästi tekstiilipistooleilla, joilla hintalaput kiinnitetään vaatteisiin eri mittaisilla nylonkiinnikkeillä. Nylonkiinnikkeet, nylonkoukut ja varaneulat ovat mallikohtaisia, joten tarkista tekstiilipistoolisi malli ennen tuotteiden tilaamista.

Tuotekategoria

19 tuotetta

Tekstiilipistooleja eli tekstiiliampujia/pyssyjä käytetään hintalapun kiinnitykseen nylonkiinnikkeellä esim. vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin, mattoihin, sisustustekstiileihin ja leluihin.

Tekstiilipistooleja löytyy normaalineulalla, joita käytetään ed. mainittuihin kohteisiin sekä ohutneulapistooleja, joita käytetään hintalapun kiinnitykseen arempiin tekstiileihin esim. alusvaatteisiin tai muuten ohuisiin tekstiileihin. Nylonkiinnikkeitä löytyy eri mittaisia esim. 20mm, 40mm ja 50mm.

Tekstiilipistoolin terävä neula painetaan kankaan läpi, johon hintalappu laitetaan. Tämän jälkeen painetaan liipaisimesta, jolloin laite työntää neulan sisällä olevan muovikiinnikkeen toisen pään kankaan ja hintalappusi läpi. Nopeaa ja helppoa.

Myös nylonkoukkuja voidaan käyttää tekstiilipistoolin kanssa. Koukut ovat helppo ampua esim. sukkapariin ja ripustaa näin ne suoraan nylonkoukusta esille. Tekstiilipistooleja on eri hintaluokissa, halvemmat sopivat satunnaisempaan käyttöön ja kalliimmat kovempaan ammattikäyttöön.

Tekstiilipistoolien ja nylonkiinnikkeiden kanssa voi käyttää valkoisia kartonkisia hintalappupohjia, joita löytyy eri kokoisina.

Käsin kiinnitettäviä nylonlenkkejä löytyy eri pituisina ja näitä voi käyttää myös kartonkisten hintalappupohjien kanssa.

Takaisin ylös