Mallinukke

Mallinukke on vaivaton ja edullinen ratkaisu näyttävään, kauniiseen, trendikkääseen ja myyvään vaatteiden esittelyyn. Mallinuken päällä vaatteet pääsevät oikeuksiinsa, näyttävät hyvältä ja houkuttelevat ostamaan. Helppoon ja elämyksiä tuottavaan stailaukseen.

Laadukas, näyttävä visuaalinen ilme ja esillepano tekevät yrityksestäsi sekä tuotteistasi muistettavia ja herättävät positiivisia mielikuvia.

Visuaalinen esillepano on erittäin tärkeä kilpailutekijä nykypäivänä, jolla erotut eduksesi kilpailijoista. Anna meidän auttaa sinua korostamaan yrityksesi persoonallisuutta.

Haluamme tarjota parhaat tuotteet näyttävän esillepanon sekä visuaalisen ilmeen aikaansaamiseksi. Meiltä löydät monipuoliset valikoimat mallinukkeja.

Paljon nukkeja heti varastostamme mm. ajattomat Andan nuket.

Mallinukkeja voi käyttää messuilla, vaateliikkeissä, marketeissa ja promootio-tilaisuuksissa. Myös uusien vaatemallistojen lanseerauksissa, kauppakeskuksissa, ravintoloissa, laivoilla sekä erilaisissa tapahtumissa, vain mielikuvitus on rajana.

Lisää potkua myyntiin? Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle sopivat ratkaisut. Autamme mielellämme löytämään juuri oikeat tuotteet.

Takaisin ylös