Torso

Torso tarkoittaa ihmisen keskivartaloa pois lukien pään, kädet ja jalat. Torsoon kuuluvat olennaisesti rintakehä ja alavatsa.

Tuotekategoria

Torso on alun perin tarkoittanut keskeneräistä tai vain osaksi säilynyttä antiikin veistosta. Sillä on 1500-luvulta alkaen tarkoitettu myös veistosta, joka on tarkoituksellisesti päätön tai raajaton.

Nykyään torsoja, jotka ovat siis pääosin kädettömiä, päättömiä ja muutenkin raajattomia nukkeja käytetään yhtä lailla vaatteiden esittelyyn kuin mallinukkejakin. Torsot ovat hyvä vaihtoehto pieniin tiloihin niiden keveyden ja helpon liikuteltavuutensa ansiosta.

Meiltä löytyy laaja ja kattava valikoima erilaisia torsoja eri materiaaleissa ja hintaluokissa kaikenlaisiin esittelyihin. Myös ompelijat käyttävät paljon torsoja vaatesovituksiin. Monet ostavat torsoja myös kotiin ihan koriste-esineiksi ja vaatesäilytykseen. Torsot sopivat hyvin myös alusvaatteiden esittelyyn.

Torsot ovat trendikäs ja edullinen tapa edistää vaatteiden myyntiä. Suosituimpiin malleihimme kuuluvat Andan torsot. Meiltä löytyy myös muutamia kädellisiä torsomalleja torso

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja ota yhteyttä. Myyntimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Takaisin ylös