Teline

Telinekategoriaan mahtuukin paljon erilaisia tuotteita mm. esitetelineet, vaatetelineet, katustandyt, menutelineet jne..

Tuotekategoria

Lattiamallisiin esitetelineisiin mahtuu useita esitteitä. Telineet ovat pääosin metallista valmistettuja. Lattiamallisia esitetelineitä käytetään paljon messuilla, myymälöissä, yritysten auloissa ja odotustiloissa. Telineitä löytyy pyörillä, ilman pyöriä, kokoon taittuvia ja kiinteärunkoisia.

Menu- ja mainostelineitä on käytössä paljon yrityksissä ohjaamassa ihmisiä tai informaatiotauluina, museoissa, ravintoloissa ja kahviloissa.

Vaatetelineitä käytetään vaatemyymälöissä myymäläkalusteina, vaatteiden varastoinnissa ja kuljetuksessa. Usein niitä ostetaan myös kotitalouksiin vaatevarastointiin tai sisustuselementiksi. Edustajantelineemme ovat erittäin suosittuja vaate-edustajien keskuudessa. Laajasta valikoimastamme löytyy useita eri malleja, myös keskilattiamalleja, pyörillä ja ilman pyöriä olevia telineitä, korkeussäädöllisiä ja kiinteitä telineitä.

Katustandy, katusieppari, katupuhuja, mainosteline, katupukki, A-pukki, A-standy, A-board, tuuliteline, windmaster, windy, heiluri, tai miksi niitä kukakin haluaa kutsua. Näitä käytetään kaduilla ja kauppakeskuksissa houkuttelemaan, pysäyttämään ja antamaan informaatiota tai muuta tietoa näkyvästi ja ohjamaan potentiaalisia asiakkaita oikeaa paikkaan. Tämmöisen telineen käyttö on erittäin kustannustehokasta ja edullista markkinointia yritykselle. Standyja käytetään laajalti erilaisissa tapahtumissa, kiinteistönvälitysyrityksissä, kahviloissa, kioskeissa, ravintoloissa ja kaupoissa.

Meiltä löytyy monia eri malleja, materiaaleja ja värejä niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Ota yhteyttä myyntiimme, niin löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan telineen.

Rajaustolppien avulla ohjaat asiakasvirtoja haluttuun suuntaan.
Rajaustolppia käytetään mm. lentokentillä, ravintoloissa, kahviloissa, messuilla hotellien sisäänkäynneissä, pankeissa ja lähes kaikkialla missä kulkua ja tilaa täytyy rajata, myös liikenteen ohjaamiseen ja alueelle pääsyn estämiseen.

Takaisin ylös