Valaistuskonseptimme

 

 

Lohikari Oy on toiminut vuodesta 1956 myymälätarvikkeiden tukkukauppiaana. Olemme toteuttaneet jo vuosien ajan myös Jouluvalaistuksia, tarjoten tarvittaessa koko konseptin; suunnittelun kohteen mukaisesti, myynnin, vuokrauksen, asennuksen, projektinhallinnan, purun, varastoinnin, huollon ja varaosatoimitukset. Olemme erikoistuneet Blachere Illumination Groupin valaistusratkaisuihin. Blachere Illumination on toteuttanut jouluvalaistuksia jo yli 45 vuoden ajan, rakentaen näyttäviä kohteita kuten Champs Elyseen ja Eiffelin tornin. Blachere Illumination on kansainväisesti toimiva yhtiö ja Lohikari toimii osana Blachere Illumination Scandinaviaa. Osana isoa yhteisöä pystymme nopeaan, tehokkaaseen, luotettavaan ja monipuoliseen toimintaan kustannustehokkaasti.

Suomessa olemme toteuttaneet monia merkittäviä kohteita, kuten Helsingissä Mannerheimintie, Kaivokatu ja Keskuskatu sekä Turun, Savonlinnan ja Kuopion jouluvalaistus. Kauppakeskuksista esimerkkeinä voimme mainita mm. Helsingissä Kampin, Redin ja Citycenterin (Makkaratalo), Oulussa Valkean ja Rovaniemellä Revontulen. Lisää toteuttamiamme kohteita löydät referenssi-sivuiltamme. Tervetuloa myös tutustumaan LEDien eri mahdollisuuksiin myymäläämme Helsingin Ruoholahdenkadulle tai noutomyymäläämme Nummelan Ratastielle. Oheisesta linkistä löytyy myös muutamia valaistustoteutuksia; valoreferenssikuvat

Blachere Illumination on alansa valaistusteknologiassa edelläkävijä, jonka kaikki valot ovat LED-tekniikkaa. Blacheren kehittämä Bioprint-menetelmä edustaa alansa johtavaa ympäristöajattelua. Se mahdollistaa valomotiivirakenteen 3D tulostamisen kierrätettävästä muovisekoitteesta. Myös virtuaaliset ja interaktiiviset ratkaisut ovat mahdollisia. Virtuaalisten ratkaisujen avulla asiakas saadaan tiiviimmiin mukaan jouluvalojen maailmaan. Täydennetyt selfie-kuvat ja mahdollisuus osallistua valomotiivien värien vaihtamiseen herättää mielenkiintoa.

Laajasta valikoimasta löytyy erilaiset valomotiivit ja eläinhahmot, myös kustomoituna (esim. Kauppakeskus Redi). LED valoa löytyy myös monissa eri väreissä. Voimme tarjota upeita, yksilöllisesti ohjelmoituja valaistustoteutuksia (mm. Kauppakeskus Revontuli, Rovaniemi ja Ideapark Oulu). Toteutamme tarvittaessa myös suuria julkisivukokonaisuuksia, kuten esimerkkinä Kampin kauppakeskuksen ja Valkean rusettikokonaisuudet. Myymme edullisesti myös kierrätettyjä, aiemmin eri kohteissa käytössä olleita valoja. Kierrätetyt valot on tarkistettu sekä huollettu.

Tervetuloa ilon, valon ja LEDien maailmaan!

Bioprint-valmistustekniikka

Takaisin ylös